Biztosítás

Biztosítási ismeretek tananyag

A gépjármű casco biztosítás egyike a legelterjedtebb biztosítási formáknak. Bár sokféle casco biztosítás létezik, egy általános casco biztosítás saját hibás, illetve ismeretlen által okozott károk viselése alól is mentesít. Az alábbi tananyag gépjárművezetők részére készült.

Készült: 2018.09.16, Pintér Viktória

Tartalom

Az alábbi tananyagban kitérünk a casco biztosítás formáira, a kék-sárga bejelentőlap rovataira és helyes kitöltésére, valamint az árukárral és késedelemmel kapcsolatos alapismeretekre. Bemutatjuk mi a teendő okozott kár esetén, illetve pontosan mire terjed ki a biztosítás.

Koncepció

A képernyőoldalak felső részére elhelyezett ikonok segítik a tananyagon belül a navigációt. Így könnyen átugorhatunk, illetve újra áttekinthetünk korábbi tartalmakat. A kék–sárga bejelentő lap egyes pontjaihoz a helyes kitöltés érdekében biztosítunk instrukciókat, valamint bemutatjuk egy esetleges károkozást követően mik a szükséges teendők.

Vizualitás

A megjelenítést a kék-sárga bejelentő lap ihlette, így a kék, sárga, szürke színeket használtam a tananyag kialakítása során.

Eredmény

A tananyag megtekintéséhez kattints a lenti nyílra és tekintsd meg a demót!

Powered by elearningfreak.com