COMPLIANCE KÉPZÉS

De mit takar a Compliance képzés? Nem könnyű a fogalom magyar kifejezését megalkotni. Megfelelőségi képzésnek is szokták hívni vagy maradnak az angol megfelelőjénél, mely egy olyan munkavállalói képzés, amely tartalmazza azokat a jogszabályokat, belső vállalati szabályozást, utasításokat, melyeket a munkavégzés során minden munkavállalónak figyelembe kell vennie és be kell tartania. A belső vállalati szabályozásokat elsősorban például a munkahelyi biztonság és a munkavállaló alapvető jogainak védelme érdekében hozzák létre. A Compliance képzések összességében a munkakörökre, valamint az adott iparra alkalmazandó törvényeket, rendeleteket tartalmazzák.

Készült: 2019.12.06, Pintér Viktória

Tartalom

Az alábbi sablonok a Bennfentes kereskedelem témakörben egy belső képzés keretében készültek el, mely kimondottan Compliance képzésnek minősül csakúgy, mint például az Információvédelem vagy az üzleti etika kurzusok.

Vizualitás

A rendelkezéseket tartalmazó anyagnak egy friss és lendületes megjelenést szerettem volna biztosítani, mely segíti a tartalmi megértést, azonban mégsem vonja el a figyelmet a szabályokról.

Eredmény

Az alábbi nyílra kattintva tekintsd meg a minta oldalakat!

Powered by elearningfreak.com