Okmányok

Hogyan készítsünk jól látható fotókat okmányokról?

Nemzetközi fuvarozási, és szállítmányozási tevékenység ellátása során fontos, hogy a kiállított fuvarokmányokról kiváló minőségű, jól olvasható fotó készüljön a pontos és időbeni elszámolás érdekében.

Készült: 2018.06.21. Pintér Viktória

Tartalom

Bemutatjuk, hogyan kell kitölteni a fuvarokmányokat, mire figyeljünk a kitöltésnél, valamint fényképes csatolását, majd átadási módját a telephelyen. A jó minőségű fénykép különösen fontos, hiszen számtalan olvashatatlan és rossz minőségű fotót kapnak az irodai munkatársak, melyek jelentős fennakadásokat és nehézségeket okozhatnak a rendszerben.

Koncepció

Először lépésről lépésre bemutatom, hogyan lehet jó minőségű fotót készíteni a fuvarokmányról.
Az animáció mellett hasznos információkat osztottam meg, melyek egy laikus számára is könnyen követhetőek annak érdekében, hogy jól olvasható fotót készíthessünk okos telefonunk segítségével.

Milyen a jó minőségű fotó, mely a kollégák munkáját segíti?

A második lépésben a tanuló az egerének segítségével különböző minőségű fotókat készíthet, illetve tesztelhet, melyekből csak egy jó kép található. A gyakorlaton keresztül a rossz minőségű fotók szinte valamennyi példáját bemutatjuk (pl.: homályos, túl világos, lemarad az okmány fele a fotóról, vagy torz a kép). Addig lehet gyakorolni, amíg a helyes fotó el nem készül. Így jobban látható, hogy pontosan milyen fotókat várnak az irodai munkatársak. Hiába, néha a legegyszerűbb dolgok a legnehezebbek.

Eredmény

Tekintsd meg az eredményt! Kattints a nyílra és indítsd el a demót!

Powered by elearningfreak.com